Corona har ændret hverdagen for de fleste kantiner over hele Danmark. Hvordan ser fremtiden ud? I denne serie af i alt 6 videoer, dykker vi ned i dette område sammen med gastronomen Per Mandrup fra Culinary Institute by VejleErhverv.
I filmene berøreres der temaer såsom hvordan kantinen i fremtiden kan komme til at skulle forberede mere af måltiderne på forhånd og færdiggøre dem foran gæsten. Herudover gives der tips til hvordan man sparer mere tid i køkkenet, så man kan bruge tiden hvor det virkelig tæller. Hertil fortæller Per Mandrup om hvorfor take-away i kantinen, er relevant som aldrig før. Videoerne er mellem 2-4 minutter hver og er naturligvis 100% gratis at se.
Bag kampagnen står Madværkstedet, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.
Gå på opdagelse i opskrifter, løsninger og andre produktnyheder, som kan finde anvendelse når kantinens fremtidige menukort og arbejdsmetoder skal udvikles.
Vi inspirerer løbende i vores nyhedsbrev med alt fagligt relevant fra foodservice-branchen. Få blandt andet nyheder fra alle de levedandører du kender, produktlanceringer, spændende opskrifter, artikler, nyt om events og meget mere. Tilmeld dig nedenfor, og bliv opdateret i jeres køkken.
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.