Corona har ændret hverdagen for de fleste kantiner over hele Danmark. Hvordan ser fremtiden ud? I denne serie af i alt 6 videoer, dykker vi ned i dette område sammen med gastronomen Per Mandrup fra Culinary Institute by VejleErhverv.
I filmene berøreres der temaer såsom hvordan kantinen i fremtiden kan komme til at skulle forberede mere af måltiderne på forhånd og færdiggøre dem foran gæsten. Herudover gives der tips til hvordan man sparer mere tid i køkkenet, så man kan bruge tiden hvor det virkelig tæller. Hertil fortæller Per Mandrup om hvorfor take-away i kantinen, er relevant som aldrig før. Videoerne er mellem 2-4 minutter hver og er naturligvis 100% gratis at se.
Bag kampagnen står Madværkstedet, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.
Gå på opdagelse i opskrifter, løsninger og andre produktnyheder, som kan finde anvendelse når kantinens fremtidige menukort og arbejdsmetoder skal udvikles.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.