KANTINENS NYE NORMAL #6 - FREMTIDENS KANTINE

Vi er nu nået til den sidste film i rækken. Her får du de vigtigste pointer fra de øvrige film samt Per Mandrups bedste råd til, hvordan du får din kantine godt igennem Corona-tiden. Vi opfordrer alle til at tage udfordringen op og gribe de muligheder, som den nye situation byder på. I en tid som denne handler det i høj grad om at tænke kreativt og ud af boksen. På den måde kan situationen bruges konstruktivt til at skabe udvikling. Det, håber vi, at disse film har givet god inspiration til. 

Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

​​​​​​​Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.11.2020

Husk også den gode rugbrøds-sandwich

Mange forbinder måske en sandwich med lyst brød

26.11.2020

Inspiration til fyld og hjemmerørte sandwich-spreads

Det rigtige fyld er helt afgørende for en god sandwich

26.11.2020

Ny generation af sandwich

3 sandwich-nyheder fra Schulstad Bakery Solutions

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Vejen til fremtidens kantine er fyldt med mulighed for nytænkning og en bedre totaloplevelse

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Sådan holder du gang i køkkenet med take away

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #1 - Introduktion

Corona har ændret fremtidens kantine. Se her hvordan du som kantine kan tage udfordringen op.

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Spar tid med flere deltilberedte løsninger.

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Mere personalisering, effektivitet og mindre madspild

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.