KANTINENS NYE NORMAL #4 - SPAR TID

deltilberedte løsninger

I denne nye tid er der ekstra fokus på, at kantinerne skal kunne levere samme gode kvalitet men med færre ressourcer. Sammen med Per Mandrup ser vi i denne film nærmere på, hvordan man i kantinerne kan anvende deltilberedte produkter som et godt supplement i en travl hverdag. Vi besøger også Anders i køkkenet, hvor han viser, hvordan du med udvalgte deltilberedte produkter kan tilberede en smagfuld fiskesuppe med tilbehør i form af groft brød og sprøde salater.


Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger

Unilever Food Solutions - KNORR Blomkålssuppe
Se produkt her

Royal Greenland - Torskeloin

Se produkt her - Læs mere om opskrifter på torskeloins her

Lantmännen - Groft landbrød

Se produkt her

Danish Crown - Bacon

Se produkt her

Flensted - Råsyltede rødløgsskiver
Se produktet her - Læs mere om syltede rødløg her


Flensted - Peberfrugter i tern + mix med linser
Se produkter her - Læs mere om syltede rødløg her

​​​​​​​


Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine


​​​​​​​​​​​​​​Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.11.2020

Husk også den gode rugbrøds-sandwich

Mange forbinder måske en sandwich med lyst brød

26.11.2020

Inspiration til fyld og hjemmerørte sandwich-spreads

Det rigtige fyld er helt afgørende for en god sandwich

26.11.2020

Ny generation af sandwich

3 sandwich-nyheder fra Schulstad Bakery Solutions

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Vejen til fremtidens kantine er fyldt med mulighed for nytænkning og en bedre totaloplevelse

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Sådan holder du gang i køkkenet med take away

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #1 - Introduktion

Corona har ændret fremtidens kantine. Se her hvordan du som kantine kan tage udfordringen op.

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Spar tid med flere deltilberedte løsninger.

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Mere personalisering, effektivitet og mindre madspild

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.