KANTINENS NYE NORMAL #4 - SPAR TID
deltilberedte løsninger
I denne nye tid er der ekstra fokus på, at kantinerne skal kunne levere samme gode kvalitet men med færre ressourcer. Sammen med Per Mandrup ser vi i denne film nærmere på, hvordan man i kantinerne kan anvende deltilberedte produkter som et godt supplement i en travl hverdag. Vi besøger også Anders i køkkenet, hvor han viser, hvordan du med udvalgte deltilberedte produkter kan tilberede en smagfuld fiskesuppe med tilbehør i form af groft brød og sprøde salater.
Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger
Unilever Food Solutions - KNORR Blomkålssuppe
Se produkt her
Royal Greenland - Torskeloin
Se produkt her - Læs mere om opskrifter på torskeloins her
Lantmännen - Groft landbrød
Se produkt her
Danish Crown - Bacon
Se produkt her
Flensted - Råsyltede rødløgsskiver
Se produktet her - Læs mere om syltede rødløg her
Flensted - Peberfrugter i tern + mix med linser
Se produkter her - Læs mere om syltede rødløg her
Se alle film her:
Kantinens Nye Normal #1 - Indledning
Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking
Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering
Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid
Kantinens Nye Normal #5 - Take Away
Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine
Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet