X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

KANTINENS NYE NORMAL #4 - SPAR TID

deltilberedte løsninger

I denne nye tid er der ekstra fokus på, at kantinerne skal kunne levere samme gode kvalitet men med færre ressourcer. Sammen med Per Mandrup ser vi i denne film nærmere på, hvordan man i kantinerne kan anvende deltilberedte produkter som et godt supplement i en travl hverdag. Vi besøger også Anders i køkkenet, hvor han viser, hvordan du med udvalgte deltilberedte produkter kan tilberede en smagfuld fiskesuppe med tilbehør i form af groft brød og sprøde salater.


Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger

Unilever Food Solutions - KNORR Blomkålssuppe
Se produkt her

Royal Greenland - Torskeloin

Se produkt her - Læs mere om opskrifter på torskeloins her

Lantmännen - Groft landbrød

Se produkt her

Danish Crown - Bacon

Se produkt her

Flensted - Råsyltede rødløgsskiver
Se produktet her - Læs mere om syltede rødløg her


Flensted - Peberfrugter i tern + mix med linser
Se produkter her - Læs mere om syltede rødløg her

​​​​​​​


Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine


​​​​​​​​​​​​​​Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!