X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

KANTINENS NYE NORMAL #4 - SPAR TID

deltilberedte løsninger

I denne nye tid er der ekstra fokus på, at kantinerne skal kunne levere samme gode kvalitet men med færre ressourcer. Sammen med Per Mandrup ser vi i denne film nærmere på, hvordan man i kantinerne kan anvende deltilberedte produkter som et godt supplement i en travl hverdag. Vi besøger også Anders i køkkenet, hvor han viser, hvordan du med udvalgte deltilberedte produkter kan tilberede en smagfuld fiskesuppe med tilbehør i form af groft brød og sprøde salater.


Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger

Unilever Food Solutions - KNORR Blomkålssuppe
Se produkt her

Royal Greenland - Torskeloin

Se produkt her - Læs mere om opskrifter på torskeloins her

Lantmännen - Groft landbrød

Se produkt her

Danish Crown - Bacon

Se produkt her

Flensted - Råsyltede rødløgsskiver
Se produktet her - Læs mere om syltede rødløg her


Flensted - Peberfrugter i tern + mix med linser
Se produkter her - Læs mere om syltede rødløg her

​​​​​​​


Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine


​​​​​​​​​​​​​​Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.