Kantinens Nye Normal #4 – Spar tid
Spar tid med flere deltilberedte løsninger.
I denne nye tid er der ekstra fokus på, at kantinerne skal kunne levere samme gode kvalitet men med færre ressourcer. Sammen med Per Mandrup ser vi i denne film nærmere på, hvordan man i kantinerne kan anvende deltilberedte produkter som et godt supplement i en travl hverdag. Vi besøger også Anders i køkkenet, hvor han viser, hvordan du med udvalgte deltilberedte produkter kan tilberede en smagfuld fiskesuppe med tilbehør i form af groft brød og sprøde salater.
Unilever Food Solutions – KNORR Blomkålssuppe
Se produkt her
Royal Greenland – Torskeloin
Se produkt her – Læs mere om opskrifter på torskeloins her
Lantmännen – Groft landbrød
Se produkt her
Danish Crown – Bacon
Se produkt her
Flensted – Råsyltede rødløgsskiver
Se produktet her – Læs mere om syltede rødløg her
Flensted – Peberfrugter i tern + mix med linser
Se produkter her – Læs mere om syltede rødløg her
Kantinens Nye Normal #1 – Indledning
Kantinens Nye Normal #2 – Front cooking
Kantinens Nye Normal #3 – Personalisering
Kantinens Nye Normal #4 – Spar tid
Kantinens Nye Normal #5 – Take Away
Kantinens Nye Normal #6 – Fremtidens Kantine
Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Madværkstedet Online
Havnegade 39
1058 København
Danmark
Tlf: 33 13 92 92