X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Kantinens Nye Normal #1 - InDLEDNING

Corona har ændret hverdagen for de fleste kantiner over hele Danmark. Hvordan ser fremtiden ud? I denne serie af i alt 6 videoer, dykker vi ned i dette område sammen med gastronomen Per Mandrup fra Culinary Institute by VejleErhverv. 


Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

12.05.2023

Forkæl dine gæster med gourmet bagværk

Forkæl jeres gæster med lækkert gourmet bagværk, der både smager og ser lækkert ud på buffeten.

12.05.2023

Pane Piatto - forbagte pizzabunde

AUTENTISKE ITALIENSKE SURDEJSPIZZABUNDE med sprød, luftig kant og saftig krumme.

21.04.2023

K-Salat er blevet MSC-mærket

Vi gør det nemt at vælge de bæredygtige løsninger.

20.04.2023

Det er helt NATURLI´

Som del af en stor international koncern har Orkla Danmark fokus på bæredygtige produkter.

13.04.2023

Santa Maria Snack Bases: Sådan laver du lækre snacks

Det er nemt med Santa Maria Snack Bases at skabe en signatursnack, der passer præcis til din restaur

13.04.2023

Samme friske mælk i ny indpakning

Arla Pro har reduceret mængden af plast i 10L bag-in-box emballagen med 75 %, fra før august 2022.

13.04.2023

Tag med os på rejsen mod et bæredygtigt køkken

Unilever Food Solutions vil vi gå i spidsen for at skabe fremtidens bæredygtige køkken.

11.04.2023

Vi ønsker at reducere klimaaftrykket på vores grisekød

Danish Crowns landmænd og slagterier arbejder målrettet på at gøre fødevareproduktionen mere klimave