Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

sådan holder du gang i køkkenet trods restriktioner

Med COVID-19 og de mange restriktioner, det har ført med sig, er hverdagen i de danske kantiner blevet udfordret. Per Mandrup giver i denne film et indspark til, hvordan du kan holde gang i køkkenet trods restriktionerne med take-away. I køkkenet ser vi desuden Anders tilberede og anrette en række forskellige retter, som kan give inspiration til nye arbejdsgange i kantinen - heriblandt også til julemenuen/julefrokosten.


Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger

Schulstad Bakery Solutions - Soft sandwichbolle, mørk
Se produkter her

Schulstad Bakery Solutions - Bonjour Mixkarton med rustikke madbrød
Se produkt her

Royal Greenland - Koldtvandsrejer
Se produkt her - Læs mere om Luksus rejer her

Unilever Food Solutions- Hellman’s Real Mayonnaise
Se produkt her - Læs mere om Hellman's her

Unilever Food Solutions - Knorr koldrørt jævning til sauce

Se produkt her

Orkla Foods - Skaldyrsdressing
Se produkt her

Danish Crown - Inges Medister
Se produkt her

Orkla Foods - Beauvais Rødkål
Se produkt her

Orkla Foods - Beauvais Herregårdsrødkål
Se produkt her

Orkla Foods - Beauvais Agurkesalat
Se produkt her

Orkla Foods - Appetit agurker
Se produkt her

Orkla Foods - Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
Se produkt her


Flensted - Snittet iceberg
Se produktet her - Læs mere om snittet iceberg her


Flensted - Brunede kartofler
​​​​​​​
Se produktet her - Læs mere om brunede kartofler her

Flensted - Snitgrønt
Se produktet her - Læs mere om snitgrønt her

​​​​​​​


Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.11.2020

Husk også den gode rugbrøds-sandwich

Mange forbinder måske en sandwich med lyst brød

26.11.2020

Inspiration til fyld og hjemmerørte sandwich-spreads

Det rigtige fyld er helt afgørende for en god sandwich

26.11.2020

Ny generation af sandwich

3 sandwich-nyheder fra Schulstad Bakery Solutions

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Vejen til fremtidens kantine er fyldt med mulighed for nytænkning og en bedre totaloplevelse

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Sådan holder du gang i køkkenet med take away

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #1 - Introduktion

Corona har ændret fremtidens kantine. Se her hvordan du som kantine kan tage udfordringen op.

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Spar tid med flere deltilberedte løsninger.

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Mere personalisering, effektivitet og mindre madspild

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.