X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

sådan holder du gang i køkkenet trods restriktioner

Med COVID-19 og de mange restriktioner, det har ført med sig, er hverdagen i de danske kantiner blevet udfordret. Per Mandrup giver i denne film et indspark til, hvordan du kan holde gang i køkkenet trods restriktionerne med take-away. I køkkenet ser vi desuden Anders tilberede og anrette en række forskellige retter, som kan give inspiration til nye arbejdsgange i kantinen - heriblandt også til julemenuen/julefrokosten.


Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger

Schulstad Bakery Solutions - Soft sandwichbolle, mørk
Se produkter her

Schulstad Bakery Solutions - Bonjour Mixkarton med rustikke madbrød
Se produkt her

Royal Greenland - Koldtvandsrejer
Se produkt her - Læs mere om Luksus rejer her

Unilever Food Solutions- Hellman’s Real Mayonnaise
Se produkt her - Læs mere om Hellman's her

Unilever Food Solutions - Knorr koldrørt jævning til sauce

Se produkt her

Orkla Foods - Skaldyrsdressing
Se produkt her

Danish Crown - Inges Medister
Se produkt her

Orkla Foods - Beauvais Rødkål
Se produkt her

Orkla Foods - Beauvais Herregårdsrødkål
Se produkt her

Orkla Foods - Beauvais Agurkesalat
Se produkt her

Orkla Foods - Appetit agurker
Se produkt her

Orkla Foods - Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
Se produkt her


Flensted - Snittet iceberg
Se produktet her - Læs mere om snittet iceberg her


Flensted - Brunede kartofler
​​​​​​​
Se produktet her - Læs mere om brunede kartofler her

Flensted - Snitgrønt
Se produktet her - Læs mere om snitgrønt her

​​​​​​​


Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!