Kantinens Nye Normal #5 - Take Away
sådan holder du gang i køkkenet trods restriktioner
Med COVID-19 og de mange restriktioner, det har ført med sig, er hverdagen i de danske kantiner blevet udfordret. Per Mandrup giver i denne film et indspark til, hvordan du kan holde gang i køkkenet trods restriktionerne med take-away. I køkkenet ser vi desuden Anders tilberede og anrette en række forskellige retter, som kan give inspiration til nye arbejdsgange i kantinen - heriblandt også til julemenuen/julefrokosten.
Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger
Schulstad Bakery Solutions - Soft sandwichbolle, mørk
Se produkter her
Schulstad Bakery Solutions - Bonjour Mixkarton med rustikke madbrød
Se produkt her
Royal Greenland - Koldtvandsrejer
Se produkt her - Læs mere om Luksus rejer her
Unilever Food Solutions- Hellman’s Real Mayonnaise
Se produkt her - Læs mere om Hellman's her
Unilever Food Solutions - Knorr koldrørt jævning til sauce
Se produkt her
Orkla Foods - Skaldyrsdressing
Se produkt her
Danish Crown - Inges Medister
Se produkt her
Orkla Foods - Beauvais Rødkål
Se produkt her
Orkla Foods - Beauvais Herregårdsrødkål
Se produkt her
Orkla Foods - Beauvais Agurkesalat
Se produkt her
Orkla Foods - Appetit agurker
Se produkt her
Orkla Foods - Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
Se produkt her
Flensted - Snittet iceberg
Se produktet her - Læs mere om snittet iceberg her
Flensted - Brunede kartofler
Se produktet her - Læs mere om brunede kartofler her
Flensted - Snitgrønt
Se produktet her - Læs mere om snitgrønt her
Se alle film her:
Kantinens Nye Normal #1 - Indledning
Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking
Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering
Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid
Kantinens Nye Normal #5 - Take Away
Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine
Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet