KANTINENS NYE NORMAL - FILM #3 - PERSONALISERING
Mere personalisering, effektivitet og mindre madspild
Denne tredje film i rækken stiller skarpt på, hvordan du kan opnå mere effektivitet i køkkenet og samtidig skabe mulighed for personalisering af retterne samt mindske madspild. I den forbindelse giver Per Mandrup sine bedste bud på, hvordan du med eksempelvis flere serveringsstationer og portionsanretninger kan øge flowet, og hvordan du samtidig kan skabe mulighed for personalisering. Vi møder også Anders i køkkenet, hvor han viser, hvordan en burger kan forberedes og herefter personaliseres med forskelligt tilbehør.
Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger
Schulstad Bakery Solutions - Burgerboller
Se produkter her
Unilever Food Solution - Hellman’s Real Mayonnaise
Se produkter her - Læs mere om Hellman's her
Unilever Food Solutions- The Vegetarian Butcher NoBeef Burger
Se produkter her - Læs mere om The Vegetarian Butcher her
Danish Crown Professional - Tender Pork
Se produkter her - Læs mere om Tender Pork her
Danish Crown Professional - Bacon
Se produkter her
Orkla Foods - Beauvais Appetit Agurker
Se produkter her
Orkla Foods - Anamma Vego Burger
Se produkter her
Royal Greenland - Mini isingfilet, færdigstegt
Se produkter her - Læs mere om færdigstegt fisk her
Flensted - Snittet iceberg
Se produkter her - Læs mere om fintsnittet iceberg her
Flensted - Tomat
Se produktet her - Læs mere om tomatskiver her
Flensted - Agurk i halve skiver
Se produktet her - Læs mere om agurker i halve skiver her
Flensted - Råsyltede agurkeskiver
Se produktet her - Læs mere om råmarineret agurkesalat her
Flensted - Råsyltede rødløgsskiver
Se produktet her - Læs mere om syltede rødløg her
Se alle film her:
Kantinens Nye Normal #1 - Indledning
Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking
Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering
Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid
Kantinens Nye Normal #5 - Take Away
Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine
Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet