KANTINENS NYE NORMAL - FILM #3 - PERSONALISERING

Mere personalisering, effektivitet og mindre madspild

Denne tredje film i rækken stiller skarpt på, hvordan du kan opnå mere effektivitet i køkkenet og samtidig skabe mulighed for personalisering af retterne samt mindske madspild. I den forbindelse giver Per Mandrup sine bedste bud på, hvordan du med eksempelvis flere serveringsstationer og portionsanretninger kan øge flowet, og hvordan du samtidig kan skabe mulighed for personalisering. Vi møder også Anders i køkkenet, hvor han viser, hvordan en burger kan forberedes og herefter personaliseres med forskelligt tilbehør.


Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger

Schulstad Bakery Solutions - Burgerboller
Se produkter her

Unilever Food Solution - Hellman’s Real Mayonnaise
Se produkter her - Læs mere om Hellman's her

Unilever Food Solutions- The Vegetarian Butcher NoBeef Burger
Se produkter her
- Læs mere om The Vegetarian Butcher her

Danish Crown Professional - Tender Pork
Se produkter her  - Læs mere om Tender Pork her

Danish Crown Professional - Bacon

Se produkter her

Orkla Foods - Beauvais Appetit Agurker
Se produkter her

Orkla Foods - Anamma Vego Burger

Se produkter her

Royal​​​ Greenland - Mini isingfilet, færdigstegt
​​​​​​​Se produkter her - Læs mere om færdigstegt fisk her


Flensted - Snittet iceberg
​​​​​​​Se produkter her - Læs mere om fintsnittet iceberg her


Flensted - Tomat
Se produktet her - Læs mere om tomatskiver her


Flensted - Agurk i halve skiver
Se produktet her - Læs mere om agurker i halve skiver her


Flensted - Råsyltede agurkeskiver
Se produktet her - Læs mere om råmarineret agurkesalat her


Flensted - Råsyltede rødløgsskiver
Se produktet her - Læs mere om syltede rødløg her



Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.11.2020

Husk også den gode rugbrøds-sandwich

Mange forbinder måske en sandwich med lyst brød

26.11.2020

Inspiration til fyld og hjemmerørte sandwich-spreads

Det rigtige fyld er helt afgørende for en god sandwich

26.11.2020

Ny generation af sandwich

3 sandwich-nyheder fra Schulstad Bakery Solutions

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Vejen til fremtidens kantine er fyldt med mulighed for nytænkning og en bedre totaloplevelse

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Sådan holder du gang i køkkenet med take away

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #1 - Introduktion

Corona har ændret fremtidens kantine. Se her hvordan du som kantine kan tage udfordringen op.

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Spar tid med flere deltilberedte løsninger.

13.11.2020

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Mere personalisering, effektivitet og mindre madspild

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.