X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

KANTINENS NYE NORMAL - FILM #3 - PERSONALISERING

Mere personalisering, effektivitet og mindre madspild

Denne tredje film i rækken stiller skarpt på, hvordan du kan opnå mere effektivitet i køkkenet og samtidig skabe mulighed for personalisering af retterne samt mindske madspild. I den forbindelse giver Per Mandrup sine bedste bud på, hvordan du med eksempelvis flere serveringsstationer og portionsanretninger kan øge flowet, og hvordan du samtidig kan skabe mulighed for personalisering. Vi møder også Anders i køkkenet, hvor han viser, hvordan en burger kan forberedes og herefter personaliseres med forskelligt tilbehør.


Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger

Schulstad Bakery Solutions - Burgerboller
Se produkter her

Unilever Food Solution - Hellman’s Real Mayonnaise
Se produkter her - Læs mere om Hellman's her

Unilever Food Solutions- The Vegetarian Butcher NoBeef Burger
Se produkter her
- Læs mere om The Vegetarian Butcher her

Danish Crown Professional - Tender Pork
Se produkter her  - Læs mere om Tender Pork her

Danish Crown Professional - Bacon

Se produkter her

Orkla Foods - Beauvais Appetit Agurker
Se produkter her

Orkla Foods - Anamma Vego Burger

Se produkter her

Royal​​​ Greenland - Mini isingfilet, færdigstegt
​​​​​​​Se produkter her - Læs mere om færdigstegt fisk her


Flensted - Snittet iceberg
​​​​​​​Se produkter her - Læs mere om fintsnittet iceberg her


Flensted - Tomat
Se produktet her - Læs mere om tomatskiver her


Flensted - Agurk i halve skiver
Se produktet her - Læs mere om agurker i halve skiver her


Flensted - Råsyltede agurkeskiver
Se produktet her - Læs mere om råmarineret agurkesalat her


Flensted - Råsyltede rødløgsskiver
Se produktet her - Læs mere om syltede rødløg her



Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!