X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

KANTINENS NYE NORMAL - FILM #2 - Front Cooking

Hvordan kan MAN bruge front/stationary cooking i kantineN?

I kantinerne taler vi om ’the new normal’ efter Covid-19, og hvordan der stilles nye krav til både tid og ressourcer. Det sætter vi også fokus på i denne film, hvor vi igen stiger op i helikopteren sammen med Per Mandrup. Her giver Per gode idéer til, hvordan du med blandt andet ’front cooking’/’stationary cooking’ kan frigive mere tid i køkkenet. I filmen møder vi også Anders. Han er kok og viser helt praktisk nogle enkle retter, som egner sig godt til front cooking/stationary cooking. Retterne er lette at tilberede i køkkenet og kan varmholdes foran gæsten.


Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger

Danish Crown - Tender Pork
Se produkter her  - Læs mere om Tender Pork her

Royal Greenland - Sejkrebinetter med porre og gulerod
Se produkt her  - Læs mere om Sejkrebinetter med porre og gulerod her

Orkla Foods - Anamma Vego Burger

Se produkt her  - Læs mere om kødfrie produkter her

Schulstad Bakery Solutions - Chokolademuffins
Se produkt her


Flensted - Aspargeskartofler
Se produkt her - Læs mere om aspargeskartofler her​​​​​​​

​​​​​​​Flensted - Snitgrønt
​​​​​​​
Se produktet her - Læs mere om snitgrønt her


​​​​​​​Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!