KANTINENS NYE NORMAL - FILM #2 - Front Cooking

Hvordan kan MAN bruge front/stationary cooking i kantineN?

I kantinerne taler vi om ’the new normal’ efter Covid-19, og hvordan der stilles nye krav til både tid og ressourcer. Det sætter vi også fokus på i denne film, hvor vi igen stiger op i helikopteren sammen med Per Mandrup. Her giver Per gode idéer til, hvordan du med blandt andet ’front cooking’/’stationary cooking’ kan frigive mere tid i køkkenet. I filmen møder vi også Anders. Han er kok og viser helt praktisk nogle enkle retter, som egner sig godt til front cooking/stationary cooking. Retterne er lette at tilberede i køkkenet og kan varmholdes foran gæsten.


Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger

Danish Crown - Tender Pork
Se produkter her  - Læs mere om Tender Pork her

Royal Greenland - Sejkrebinetter med porre og gulerod
Se produkt her  - Læs mere om Sejkrebinetter med porre og gulerod her

Orkla Foods - Anamma Vego Burger

Se produkt her  - Læs mere om kødfrie produkter her

Schulstad Bakery Solutions - Chokolademuffins
Se produkt her


Flensted - Aspargeskartofler
Se produkt her - Læs mere om aspargeskartofler her​​​​​​​

​​​​​​​Flensted - Snitgrønt
​​​​​​​
Se produktet her - Læs mere om snitgrønt her


​​​​​​​Se alle film her:

Kantinens Nye Normal #1 - Indledning

Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking

Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering

Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid

Kantinens Nye Normal #5 - Take Away

Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine

Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

25.03.2022

Greenwashing

Når en virksomhed anvender miljø- eller klimaudsagn, skal man være opmærksom på, at der i stigende..

25.03.2022

”Grøn markedsføring”

Mange virksomheder ønsker at fortælle deres kunder om, hvad de gør for at minimere miljø- eller klim

25.03.2022

Den store klimadatabase

I mangel på en anerkendt fælles beregningsmetode og fælles data, udgav klimatænketanken Concito i...

25.03.2022

Klimaberegning

I EU's fælles miljøplan Green Deal hedder det, at "Virksomheder, der bruger 'grønne udsagn’ i...

25.03.2022

Klima og fødevarer

FN’s klimapanel (IPCC) anslår, at det globale fødevaresystem står for cirka 30 pct. af de samlede...

25.03.2022

Den danske klimalov

Folketinget vedtog i 2020 den danske klimalov.

25.03.2022

Parisaftalen

Den ubetinget største miljøudfordring, som jorden står over for, er klimaforandringerne.

25.03.2022

Danmark mod madspild

Danmark mod Madspild er et projekt under tænketanken ONE\THIRD. Danmark mod Madspild er en...

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.