KANTINENS NYE NORMAL - FILM #2 - Front Cooking
Hvordan kan MAN bruge front/stationary cooking i kantineN?
I kantinerne taler vi om ’the new normal’ efter Covid-19, og hvordan der stilles nye krav til både tid og ressourcer. Det sætter vi også fokus på i denne film, hvor vi igen stiger op i helikopteren sammen med Per Mandrup. Her giver Per gode idéer til, hvordan du med blandt andet ’front cooking’/’stationary cooking’ kan frigive mere tid i køkkenet. I filmen møder vi også Anders. Han er kok og viser helt praktisk nogle enkle retter, som egner sig godt til front cooking/stationary cooking. Retterne er lette at tilberede i køkkenet og kan varmholdes foran gæsten.
Du kan med fordel arbejde videre med disse løsninger
Danish Crown - Tender Pork
Se produkter her - Læs mere om Tender Pork her
Royal Greenland - Sejkrebinetter med porre og gulerod
Se produkt her - Læs mere om Sejkrebinetter med porre og gulerod her
Orkla Foods - Anamma Vego Burger
Se produkt her - Læs mere om kødfrie produkter her
Schulstad Bakery Solutions - Chokolademuffins
Se produkt her
Flensted - Aspargeskartofler
Se produkt her - Læs mere om aspargeskartofler her
Flensted - Snitgrønt
Se produktet her - Læs mere om snitgrønt her
Se alle film her:
Kantinens Nye Normal #1 - Indledning
Kantinens Nye Normal #2 - Front cooking
Kantinens Nye Normal #3 - Personalisering
Kantinens Nye Normal #4 - Spar tid
Kantinens Nye Normal #5 - Take Away
Kantinens Nye Normal #6 - Fremtidens Kantine
Bag kampagnen står Madværkstedet Online, Danish Crown Professional, Flensted, Orkla Foods, Schulstad Bakery Solutions, Royal Greenland og Unilever Food Solutions.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet