Hos Valsemøllen formaler og sammensætter vi de bedste råvarer for dig – altid med mennesker og miljø øverst på dagsordenen. Vi lægger stor vægt på at bruge dansk korn efter vores unikke NaturAks-koncept – din garanti for, at kornet er dyrket tæt på dig og uden brug af stråforkorter og round-up. Vi tilbyder også et stort udvalg af økologisk mel og melblandinger. Dét at dyrke og male korn til mel er et traditionsrigt og ret kompliceret håndværk med mange trin, før melet er klar til brug i jeres køkken. Når kornet ankommer til en af vores tre danske møller, bliver kornet renset, malet og sigtet igennem flere processer - og testet igen og igen. Det gør vi for at sikre den høje kvalitet. Så du kan fokusere på smagen og det gode madhåndværk.
Hos Valsemøllen kan du vælge mellem flere forskellige slags melblandinger – fra helblandinger til forblandinger. Med helblandingerne skal du blot tilsætte vand og gær, da vi har sikret den rigtige afvejning og styring af surdej, som giver den bedste smag og det samme gode resultat – hver gang. Forblandinger giver dig derimod mulighed for at sætte dit eget præg på bagværket. En forblanding består af fx surdej, kerner og lidt mel, men her kan du selv tilsætte størstedelen af melet, og dermed også bestemme, om det fx skal være dansk, økologisk eller fuldkornsmel.
Her har vi samlet nogle spændende artikler, som kan give god inspiration til, hvordan du nemt og enkelt selv kan bage brød i dit køkken.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til temaet, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.