Friskbagt bagværk spiller en vigtig rolle i frokosten og aftensmaden hos Plejecenter Sølund i København, der dagligt bespiser op mod 250 personer. Med fokus på god, velsmagende og overvejende økologisk ’mormormad’ med et tvist laves langt det meste af maden fra bunden – inkl. alt brød og kager.
Koldhævning er en af de allervigtigste ingredienser for at lykkes med hjemmebagt brød hver dag i et køkken med høj aktivitet. Derudover lægger man i køkkenet stor vægt på få gode grundopskrifter, som kan varieres med forskellige frø og kerner, dekoration og former. Det giver plads til både kreativitet og håndværk i en travl hverdag – noget som både de ansatte og beboerne værdsætter.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet