X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Friskbagt bagværk spiller en vigtig rolle i frokosten og aftensmaden hos Plejecenter Sølund i København, der dagligt bespiser op mod 250 personer. Med fokus på god, velsmagende og overvejende økologisk ’mormormad’ med et tvist laves langt det meste af maden fra bunden – inkl. alt brød og kager.

Koldhævning er en af de allervigtigste ingredienser for at lykkes med hjemmebagt brød hver dag i et køkken med høj aktivitet. Derudover lægger man i køkkenet stor vægt på få gode grundopskrifter, som kan varieres med forskellige frø og kerner, dekoration og former. Det giver plads til både kreativitet og håndværk i en travl hverdag – noget som både de ansatte og beboerne værdsætter.

Med planlægning og gode grundopskrifter kommer man rigtig langt. Hvis bare man har forberedt sig godt fx med koldhævede rugbrødsdeje, så er dejen jo lige til at sætte i ovnen og bage.
Marie Louise Schou Hendriksen, Plejecenter Sølund
Det giver en stolthed at bage noget godt brød selv og servere for sine beboere, og man får mulighed for at bruge sin kreativitet og udvikle sin faglighed.
Marie Louise Schou Hendriksen, Plejecenter Sølund

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

Fremtiden er planterig

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille en større og større rolle.

02.07.2024

Smagen er kernen i enhver god spiseoplevelse

Prøv vores opskrift på bao med appelsinmarinerede rejer

02.07.2024

Hvis du også elsker bacon

Bacon er helt uforlignelig, når det gælder smag og sprød lækkerhed.

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær