X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

SÅDAN PLANLÆGGER DU FRISKBAGT BRØD

Valsemøllen giver gode idéer og tips til, hvordan du lettere kan servere friskbagt brød. Det handler i høj grad om planlægning og om at vælge produkter, som både er af høj kvalitet og lette at gå til. 

Friskbagt hverdebrød - TIL MORGENMAD ELLER FROKOST

Koldhævning af morgenbrød, hvedebrød og -stykker.

Start dagen før og få færdigbagte brød på kun 1 time på serveringsdagen (0,5 times temperering i køkkenet + ca. 0,5 time i ovnen (følg opskrift).

Dag 1 (eftermiddag)

  1. Ælt dejen.
  2. Liggetid: Lad dejen hvile ved stuetemperatur.
  3. Form brødene/bollerne.
  4. Sæt på køl natten over.

Sæt gerne kort på frost inden køl – kan sagtens undværes, men det sikrer, at gæraktiviteten hæmmes, og du ikke kommer ind

til overhævede brød dagen efter.

Dag 2 (morgen)

  1. Lad de opslåede brød temperere i køkkenet i ca. 0,5 time, imens du lader ovnen varme op.
  2. Bagetid (følg opskrift).

Samme procedure for hvedebrød til frokost.

FRISKBAGT RUGBRØD TIL FROKOST – SAMME DAG ELLER DAGEN EFTER

Dag 1 (eftermiddag)

  1. Ælt dejen.
  2. Evt. liggetid i røremaskinen ved rumtemperatur (følg opskrift).
  3. Bagetid (følg opskrift).

Enten/eller:

SERVÉR I DAG:

Lad rugbrødene hvile 2 timer før de skæres. (Vælg evt. Valsemøllen Chefmad Rugbrød 100/0, som kun skal hvile i . time).

SERVÉR I MORGEN:

Pak de varme rugbrød ind i heat film direkte fra ovnen. Så kan de holde sig i op til 7 dage.


DAG 2 – LIGE INDEN FROKOST

4 Lun rugbrødene i ovnen

5-10 minutter ved 210 grader

Inspiration

Få mere inspiration for professionelle Valsemøllen

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.