X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

SÅDAN PLANLÆGGER DU FRISKBAGT BRØD

Valsemøllen giver gode idéer og tips til, hvordan du lettere kan servere friskbagt brød. Det handler i høj grad om planlægning og om at vælge produkter, som både er af høj kvalitet og lette at gå til. 

Friskbagt hverdebrød - TIL MORGENMAD ELLER FROKOST

Koldhævning af morgenbrød, hvedebrød og -stykker.

Start dagen før og få færdigbagte brød på kun 1 time på serveringsdagen (0,5 times temperering i køkkenet + ca. 0,5 time i ovnen (følg opskrift).

Dag 1 (eftermiddag)

  1. Ælt dejen.
  2. Liggetid: Lad dejen hvile ved stuetemperatur.
  3. Form brødene/bollerne.
  4. Sæt på køl natten over.

Sæt gerne kort på frost inden køl – kan sagtens undværes, men det sikrer, at gæraktiviteten hæmmes, og du ikke kommer ind

til overhævede brød dagen efter.

Dag 2 (morgen)

  1. Lad de opslåede brød temperere i køkkenet i ca. 0,5 time, imens du lader ovnen varme op.
  2. Bagetid (følg opskrift).

Samme procedure for hvedebrød til frokost.

FRISKBAGT RUGBRØD TIL FROKOST – SAMME DAG ELLER DAGEN EFTER

Dag 1 (eftermiddag)

  1. Ælt dejen.
  2. Evt. liggetid i røremaskinen ved rumtemperatur (følg opskrift).
  3. Bagetid (følg opskrift).

Enten/eller:

SERVÉR I DAG:

Lad rugbrødene hvile 2 timer før de skæres. (Vælg evt. Valsemøllen Chefmad Rugbrød 100/0, som kun skal hvile i . time).

SERVÉR I MORGEN:

Pak de varme rugbrød ind i heat film direkte fra ovnen. Så kan de holde sig i op til 7 dage.


DAG 2 – LIGE INDEN FROKOST

4 Lun rugbrødene i ovnen

5-10 minutter ved 210 grader

Inspiration

Få mere inspiration for professionelle Valsemøllen

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!

22.08.2024

Gør maden mere klimavenlig - spis brød til

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille og større rolle i fremtiden.

03.07.2024

Fremtiden er planterig

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille en større og større rolle.

02.07.2024

Smagen er kernen i enhver god spiseoplevelse

Prøv vores opskrift på bao med appelsinmarinerede rejer

02.07.2024

Hvis du også elsker bacon

Bacon er helt uforlignelig, når det gælder smag og sprød lækkerhed.