Flot og saftigt, økologisk solsikkerugbrød med hele, synlige solsikkekerner.
Dejtemperatur: 30-32 grader.
Æltetid: Ælt i 15 min. ved lav hastighed.
Liggetid: Ingen – vejes direkte i form.
Dejvægt: 1.100 g.
Form: Aluform 76140.
Dekoration: Overfladen glattes og drysses med solsikkekerner.
Hævetid: 40-45 min.
Bagetemperatur (vejledende): Bageriovn: 250 grader, faldende til 180 grader. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230 grader, faldende til 170 grader. Damp ved indsætning.
Bagetid: 50-60 min. – de sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96 grader).
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G BRØD:
Energi: 921 kJ/220 kcal
Fedt: 4,3 g
- mættede fedtsyrer: 0,4 g
Kulhydrat: 35,4 g
- heraf sukkerarter: 2,3 g
Kostfibre: 6,8 g
Protein: 6,3 g
Salt: 1,19 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.