Fremgangsmetode

Udskriv

Flot og saftigt, økologisk solsikkerugbrød med hele, synlige solsikkekerner.

Dejtemperatur: 30-32 grader.

Æltetid: Ælt i 15 min. ved lav hastighed.

Liggetid: Ingen – vejes direkte i form.

Dejvægt: 1.100 g.

Form: Aluform 76140.

Dekoration: Overfladen glattes og drysses med solsikkekerner.

Hævetid: 40-45 min.

Bagetemperatur (vejledende): Bageriovn: 250 grader, faldende til 180 grader. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230 grader, faldende til 170 grader. Damp ved indsætning.

Bagetid: 50-60 min. – de sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96 grader).

Næringsindhold

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G BRØD:

Energi: 921 kJ/220 kcal

Fedt: 4,3 g

- mættede fedtsyrer: 0,4 g

Kulhydrat: 35,4 g

- heraf sukkerarter: 2,3 g

Kostfibre: 6,8 g

Protein: 6,3 g

Salt: 1,19 g

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Iblødsætning

Opskrift

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.