Bag med Baguette 100/0 - en hvedebrødsklassiker, der kan varieres i uendelighed, fra franskbrød til håndværkere, almindelige eller spanske rundstykker.
Dejtemperatur: 27 grader.
Æltetid: 5 min. langsomt + 5 min. hurtigt.
Liggetid: 2 x 15 min.
Dejvægt: 1.500 g pr. pres/virk i opslåningsmaskine eller 50-75 g pr. stk.
Opslåning: Form til ønsket udformning og vend i forskellig dekoration fx hvid/blå birkes, solsikkekerner, hvedemel etc.
Hævetid (vejledende): Koldhævning: Dag 2 tempereres stykkerne/brødene i ca. 1/2 time i køkkenet inden afbagning. Bagning samme dag: Ca. 45 min. i stikvogn med plastpose over evt. med gastrobakke med varmt vand i bunden.
Bagetemperatur (vejledende): Bageriovn: Sæt ind ved 230 grader. Damp i 10 sekunder, temp. sænkes til 200 grader. Gastroovn: Sæt ind ved 230 grader. Damp i 10 sekunder, temp. sænkes til 190 grader.
Bagetid (vejledende): 15-18 min.
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G BRØD:
Energi: 1021 kJ/244 kcal
Fedt: 1,6 g
- mættede fedtsyrer: 0,3 g
Kulhydrat: 47,7 g
- heraf sukkerarter: 0,4 g
Kostfibre: 2,7 g
Protein: 7,5 g
Salt: 1,28 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.