Fremgangsmetode

Udskriv

Rugmild blandingen giver et mildt, børne- og ældrevenligt rugbrød uden kerner, som er let sødet med brun farin og sirupsmalt.

Dejtemperatur: 28-30 grader.

Æltetid: 15 min. langsomt.

Liggetid: 30 min. i kedlen/æltekarret. Derefter køres 1 min. ved langsom hastighed inden afvejning.

Dejvægt: 1.100 g.

Form: Aluform 75165.

Dekoration: Drysses evt. med melblanding og markeres med skrabelærred i harlekinmønster.

Hævetid (vejledende): 40-45 min.

Bagetemperatur (vejledende): Bageriovn: 250 grader, faldende til 180 grader. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230 grader, faldende til 170 grader. Damp ved indsætning.

Bagetid (vejledende): 50-55 min. De sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96 grader).

Tip: Tilsæt op til 10% på melmængden af selvvalgte fedtholdige frø/kerner som fx græskarkerner, solsikkekerner, hørfrø osv. Dette tip kan bruges til alle vores rugbrødsblandinger.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Opskrift

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.