Bag nemt et af danskernes mest populære rugbrød fyldt med frø og kerner.
Dejtemperatur: 28-30 grader.
Æltetid: Ælt i 25 min.
Liggetid: Ingen - vejes direkte i form.
Dejvægt: 1.800 g. / 1.100 g.
Form: 3 l rugbrødsform (stort rugbrød) / 1,8 l rugbrødsform (lille rugbrød).
Dekoration: Glat og drys med sesamfrø.
Hævetid: 40-45 min. til formens kant.
Bagetemperatur (vejledende): Bageriovn: 250 grader, faldende til 180 grader. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230 grader, faldende til 170 grader. Damp ved indsætning.
Bagetid: 55-60 min. Kernetemp. min. 96 grader.
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G BRØD:
Energi: 980 kJ/234 kcal
Fedt: 6,7 g
- mættede fedtsyrer: 0,9 g
Kulhydrat: 30,4 g
- heraf sukkerarter: 1,8 g
Kostfibre: 7,9 g
Protein: 8,9 g
Salt: 1,1 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.