Fremgangsmetode

Udskriv

Bag nemt et af danskernes mest populære rugbrød fyldt med frø og kerner.

Dejtemperatur: 28-30 grader.

Æltetid: Ælt i 25 min.

Liggetid: Ingen - vejes direkte i form.

Dejvægt: 1.800 g. / 1.100 g.

Form: 3 l rugbrødsform (stort rugbrød) / 1,8 l rugbrødsform (lille rugbrød).

Dekoration: Glat og drys med sesamfrø.

Hævetid: 40-45 min. til formens kant.

Bagetemperatur (vejledende): Bageriovn: 250 grader, faldende til 180 grader. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230 grader, faldende til 170 grader. Damp ved indsætning.

Bagetid: 55-60 min. Kernetemp. min. 96 grader.

Næringsindhold

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G BRØD:

Energi: 980 kJ/234 kcal

Fedt: 6,7 g

- mættede fedtsyrer: 0,9 g

Kulhydrat: 30,4 g

- heraf sukkerarter: 1,8 g

Kostfibre: 7,9 g

Protein: 8,9 g

Salt: 1,1 g

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Opskrift

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.