Økologiske aflange sandwichbrød bagt på grundopskrift Økologiske Pane Piatto. Afpynt med fyld efter eget ønske og spis den på farten.
Antal: ca 20 stk.
Hæld alle ingredienser i æltekar el. rørekedel med dejkrog, på nær 800 g vand og 150 g salt.
Dejtemperatur: 25-27°C.
Æltetid: 5 min. langsomt + 5 min. hurtigt (tilsæt 800 g. vand imens) + 5 min. hurtigt (tilsæt 150 g. salt de sidste 2 min. af æltetiden)
Liggetid: 45 min. i kasse, og dejen får en foldning og står 45 min. mere. Kasse, vejes af og formes som små brød vendt Øko Durum Fine, plade drysses med Øko Durum Fine, og de sættes med 6 stk pr. plade, og hviler 135 min. under stikvognspose.
Dejvægt: 450 g
Form: Efter hviletiden trykkes de 450 g små brød ud i Øko Durum Fine til ca. 52 × 15 cm med fingermærker. 2 stk. pr. netplade (i pladens længde) med silikonepapir, hvorefter der dryppes 10-15 dråber olivenolie på toppen.
Hævetid: Ingen, indsættes direkte i ovn.
Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: Indsættes ved 260°C uden damp. Gastroovn: Indsættes ved 230°C uden damp.
Bagetid (vejl.): 6 min.
Flæk dine aflange sandwichbrød på midten, afpynt efter eget ønske og skær ud til sandwich i ønskede størrelse..
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi: 909 kJ / 217 kcal
Fedt : 2,0 g
- mættede fedtsyrer: 0,3 g
Kulhydrat: 40,4 g
- heraf sukkerarter: 0,3 g
Kostfibre: 1,9 g
Protein: 7,9 g
Salt: 1,53 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.