Fremgangsmetode

Udskriv

Kernerigt rugbrød med hørfrø, solsikkekerner og poppede durumkerner, der bidrager til at brødet holder sin saftighed og holder sig frisk i flere dage – en vigtig faktor for dine kunder.

Dejtemperatur: Dejtemperatur: 28-30°C.

Æltetid: 20 min. - langsomt.

Hviletid: 30 min. 

Dejvægt: Rugbrød: 1.400 g. Rugbrødssandwich: 400 g.

Form: Rugbrød: 10 x 10 x 30 form (3 l.). Rugbrødssandwich: Rund form med en diameter på 20 cm – 4 stk. markeres med dejskraber.

Dekoration: Glat og drys med sesamfrø (9013504).

Opslåning: Dejen vendes i sesam, inden den kommer i formen.

Rasketid: 50 min. (vejledende)

Bagetemperatur (vejledende): Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp (vejledende).

Bagetid: Rugbrød: 50 min. (kernetemp. 94°C) (vejledende). Rugbrødssandwich: 20 min.

 

TIP

Opskriften kan også bruges til at bage trekantede rugbrødssandwich.

SMURT SANDWICH OG LÆKRE MADPAKKEBRØD
Prøv også at tilbyde dine kunder en sund og mættende rugbrødssandwich med mayo, salat og pålæg. Eller pak 4 trekanter i en pose, så dine kunder selv kan lave en mere spændende madpakke.

Næringsindhold

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G BRØD:

Energi: 1046 kJ/250 kcal

Fedt: 7,6 g
- mættede fedtsyrer: 1,0 g

Kulhydrat: 33,8 g
- heraf sukkerarter: 2,1 g

Kostfibre: 7,8 g

Protein: 7,5 g

Salt: 1,48 g

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Opskrift på 15 rugbrød

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.