Fremgangsmetode

Udskriv

Hæld alle ingredienser i æltekar el. rørekedel med dejkrog, på nær 800 g vand og 150 g salt.

Fremgangsmåde

Dejtemperatur: 25-27°C.

Æltetid: 5 min. langsomt + 5 min. hurtigt (tilsæt 800 g. vand imens) + 5 min. hurtigt (tilsæt 150 g. salt de sidste 2 min. af æltetiden).

Liggetid: 45 min. i kasse, og dejen får en foldning og står 45 min. mere. Kasse, vejes af og formes som små brød vendt ØKO Durum Fine, plade drysses med ØKO Durum Fine, og de sættes med 6 stk pr. plade, og hviler 135 min. under stikvognspose.

Dejvægt: 450 g

Form: De 450 g. trykkes ud oven på lidt ØKO Durum Fine, og der kommes ØKO Durum fine på toppen af dejen, og trykkes ud til Ca, 38 x 20 med Fingermærker, der kommes lidt Oliven olie på toppen, sættes på NetPlade med silikonepapir, 2 stk. pr. plade

Hævetid: Ingen, indsættes direkte i ovn.

Bagetemperatur (vejl.): Indsættes ved 260°C i stikovn uden damp. Gastroovn: 230°C.

Bagetid (vejl.): 6 min.

Afpyntningsforslag / anvendelse

Kartoffel/mascarpone/rødløg/rosmarin
Smør et tyndt lag mascarpone på den forbagte bund. Put dernæst vaskede rå kartofler, skået i tynde skrive oven på mascarponen (taglægges). Fordel frisk rosmarin og små klumper mozzarella oven på kartoflerne. Bages i 5-8 min. i en 250°C varm ovn. Toppes med råsyltede rødløg.

Tomat/Timian/groft salt
Fordel stilktomater på bunden, afpynt med olivenolie, flagesalt og rosmarin. Bages 5-8 min. i en 250°C varm ovn.

Kylling/Bacon/rødløg
Smør bunden med et tyndt lag grøn pesto. Derefter fordeles først revet mozzarella- eller cheddarost på bunden, dernæst forstegt kylling og bacon hen over osten. Afpynt til sidst med lidt syltede rødløg samt små klumper mozzarella. Bages i 5-8 min. i en 250°C varm ovn. Efter bagning toppes med råsyltede rødløg.

Tips til servering

Den bagte Pane Piatto pizzabund flækkes og det ønskede fyld kommes på (se overstående). Deles i ønsket størrelse og varmes efterfølgende i klaprister.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.