Rist de usaltede peanuts i ovn til de bliver gyldne – ca. 12 min. ved 180 °C. Afkøl dem og hak dem groft.
Steg karryen i en gryde i lidt olie i ca. 3 min.
Tilsæt kokosmælk, sukker, fish sauce og bouillonterninger og lad det simre i 30 min.
Kog risene som anvist på pakken og rist dem på pande i lidt olie. Hold dem varme i ovn.
Skær broccolien i buketter og skær de optøede hellefisk i mundrette stykker.
Læg fisk og broccoli i gryden og lad det simre 5 min. Smag til med salt og peber.
Drys retten med peanuts og grofthakket basilikum og server straks med de stegte ris.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.