Skræl rodfrugterne og skær dem i lange stave. Læg dem i en bradepande med olie, salt og peber og bag i ovn ved 200 °C i ca. 30 minutter.
Snit abrikoserne i både. Vend de afkølede rodfrugter, hakket persille og abrikoser sammen.
Anret grøntsager med abrikoser på en tallerken. Hellefiskeportionerne placeres ovenpå og serveres med kapersvinaigrette. Pynt med stenbiderrogn og ærteskud.
Server med brød.
Pisk eddike og sennep sammen. Tilsæt olivenolie langsomt under kraftig piskning. Tilsæt de hakkede kapers, skalotteløg og finthakket kørvel. Smag til med salt og peber.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.