Fremgangsmetode

Udskriv

Varm bønnerne i bouillonen, smag til med salt og peber og sæt dem til side.

Fjern stilkene på grønkålen og blancher bladene i saltet vand. Vrid vandet af og blend grønkålen olie og hvidløg. Smag til med salt og peber.

Rist brødene i ovn og smør dem med grønkålsolie. Fordel hellefisken derpå og server straks med den lune bønnesalat, feta og resten af olien.

Pynt med sort stenbiderrogn.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.