Fremgangsmetode

Udskriv

Skær rugbrødet i stave eller tern og bag dem ved 180°C i ca. 10 min. til de er gyldne og sprøde

Blend urter med olie til en jævn grøn pasta. Tilsæt mayonnaise og kom massen i en sprøjtepose. Stilles på køl.

Svampene rengøres og hakkes/strimles i tynde skiver.

Svampene marineres med strimlede rødløg, olie, presset hvidløg, skal og saft af citronerne og hakkede timiankviste. Marineres i minimum 3-4 timer – gerne længere.

Porrerne rengøres og skæres i skiver. Blanchér dem let og afkøl.
Ved servering lunes fisken i ovnen ca. 4 min. ved 180 grader.

Svampe og de kolde porreringe anrettes sammen med rugbrød og fisken, og serveres med den grønne urtemayo.

Pynt med resten af brøndkarsen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Urtemayo

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.