Fremgangsmetode

Udskriv

Rør rygeost, fløde og chilisauce sammen. 

Tilsæt citronsaft og revet citronskal, hvidløg, salt og peber (cremen kan evt. kommes i en sifonflaske med én patron, hvis man ønsker en mere luftig skum).

Snit de to slags kål i fine strimler og skær radiserne i skiver. 

Rugbrødet skæres i tern og ristes i ovnen ved 160 grader i ca. 14 minutter, eller til de er sprøde.

Anret i glas, hvor de forskellige ingredienser lægges lagvist. 

Top med plukket hellefisk.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.