Rør rygeost, fløde og chilisauce sammen.
Tilsæt citronsaft og revet citronskal, hvidløg, salt og peber (cremen kan evt. kommes i en sifonflaske med én patron, hvis man ønsker en mere luftig skum).
Snit de to slags kål i fine strimler og skær radiserne i skiver.
Rugbrødet skæres i tern og ristes i ovnen ved 160 grader i ca. 14 minutter, eller til de er sprøde.
Anret i glas, hvor de forskellige ingredienser lægges lagvist.
Top med plukket hellefisk.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.