Hæld kogende vand over grønkålen og lad den trække i 5 min. Hæld vandet fra og kom kålen i koldt vand. Vrid vandet ud af grønkålen og blend det med parmesanost og mandler. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog æggene 6-7 min. og grill brødene 2 min. på hver side.
Skær fisken i stykker a 60 g og steg dem i olie på en pande i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Pil æggene og skær dem i halve.
Fordel pesto, fisk og æg på brødene og server straks.
Pynt evt. med knust rosa peber.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.