Kom olivenolien i en stor fladbundet gryde.
Sautér hvidløg og løg i olien.
Kom perlebyggen i og sautér dem blanke.
Tilsæt hvidvin og vand lidt ad gangen ved svag varme og med låg, så væden opsuges af perlebyggene. Lad det simre i ca. 25 min.
Når perlebyggene er møre tilsættes edamamebønner, frosne ærter og gulerødder, samt revet skal og saft af citronen. Det hele varmes let igennem, så grøntsagerne stadig er sprøde.
Tilsæt fintrevet parmesan og den hakkede bredbladede persille, og smag til med salt og peber.
Rør rygeosten op med mælk og tilsæt citronsaften, let knust rosa peber og salt.
Risottoen anrettes på en bund af skyllet spinat.
Fisken lunes ved 180°C i ca. 4 minutter og skæres i portionsstykker og anrettes ovenpå risottoen. Serveres med rygeostcreme.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.