Fremgangsmetode

Udskriv

Koldrøget hellefisk med spinatæggestand

Ovnen tændes på 170 grader. 

Æg, fløde og salt piskes sammen.

En aflang bageform beklædes med bagepapir. Spinat fordeles deri og overhældes med æggemassen. Bag i vandbad i ca. 35 min.

Rugbrødsskiverne smøres med et tykt lag mayonnaise og salaten lægges derpå. Herefter røgede hellefiskeskiver og en skive lun eller kold spinat-æggestand. Pynt med asparges, stenbiderrogn og ærteskud.

Varmrøget laks med peber og avocadomos

Avocadoerne flækkes og graves med en ske ned i en skål. Mos let med en gaffel. Citronskal og -saft, mayonnaise, finthakket chili, snackpeber og hakket agurk vendes i. Det hele smages til med salt og peber.

Rugbrødsskiverne smøres med et tykt lag avocadomos. 

Den varmrøgede laks med peber skæres i 10 stykker og lægges ovenpå. Pynt derefter med et halvt vagtelæg, salat og en citronbåd.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Koldrøget hellefisk med spinatæggestand

Varmrøget laks med peber og avokadomos

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.