Ovnen tændes på 170 grader.
Æg, fløde og salt piskes sammen.
En aflang bageform beklædes med bagepapir. Spinat fordeles deri og overhældes med æggemassen. Bag i vandbad i ca. 35 min.
Rugbrødsskiverne smøres med et tykt lag mayonnaise og salaten lægges derpå. Herefter røgede hellefiskeskiver og en skive lun eller kold spinat-æggestand. Pynt med asparges, stenbiderrogn og ærteskud.
Avocadoerne flækkes og graves med en ske ned i en skål. Mos let med en gaffel. Citronskal og -saft, mayonnaise, finthakket chili, snackpeber og hakket agurk vendes i. Det hele smages til med salt og peber.
Rugbrødsskiverne smøres med et tykt lag avocadomos.
Den varmrøgede laks med peber skæres i 10 stykker og lægges ovenpå. Pynt derefter med et halvt vagtelæg, salat og en citronbåd.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.