Læg fisken i en form. Blend rasp, citronskal, dild, persille og spinat og hæld blandingen over fisken. Bag i ca. 10-12 minutter ved 210°C.
Skær gulerødderne i ca. 1 cm tykke skiver. Sæt saltet vand i kog. Hæld det kogende vand over gulerødderne og tilsæt smør. Lad det stå under låg til retten skal serveres.
Til kartoffelmosen koges kartoflerne. Pisk kartoflerne med mælk og olivenolie. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Server fisken med kartoffelmosen og gulerødderne.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.