Fremgangsmetode

Udskriv

Læg fisken i en form. Blend rasp, citronskal, dild, persille og spinat og hæld blandingen over fisken. Bag i ca. 10-12 minutter ved 210°C.

Skær gulerødderne i ca. 1 cm tykke skiver. Sæt saltet vand i kog. Hæld det kogende vand over gulerødderne og tilsæt smør. Lad det stå under låg til retten skal serveres.

Til kartoffelmosen koges kartoflerne. Pisk kartoflerne med mælk og olivenolie. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Server fisken med kartoffelmosen og gulerødderne.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kartoffelmos

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.