Vask jordskokkerne og kartoflerne grundigt og skær dem i grove stykker. Vend dem med olie og bag dem i ovnen i 20 min. ved 200 °C.
Kog fløden op og smag til med svampefond, ca. 1/2 dl, samt salt og peber.
Steg svampene på en pande i olie i 5-6 min.
Kom svampe, jordskokker og kartofler i et ildfast fad og hæld fløden over. Bag i ovnen i 15 min. ved 200 °C.
Skær fiskene i mindre stykker a ca. 40 g og krydr med salt og peber. Læg dem i fadet i ovnen og bag i yderligere 12 min.
Drys med hakket purløg og server straks.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.