Fremgangsmetode

Udskriv

Vask jordskokkerne og kartoflerne grundigt og skær dem i grove stykker. Vend dem med olie og bag dem i ovnen i 20 min. ved 200 °C.

Kog fløden op og smag til med svampefond, ca. 1/2 dl, samt salt og peber.

Steg svampene på en pande i olie i 5-6 min.

Kom svampe, jordskokker og kartofler i et ildfast fad og hæld fløden over. Bag i ovnen i 15 min. ved 200 °C.

Skær fiskene i mindre stykker a ca. 40 g og krydr med salt og peber. Læg dem i fadet i ovnen og bag i yderligere 12 min.

Drys med hakket purløg og server straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.