Kog hvidvin og finthakket skalotteløg sammen til ca. halvdelen.
Tilsæt fiskefond og kog i yderligere ca. 5 minutter.
Tilsæt fløde og kog, til der ca. er 2 liter tilbage. Smag til med salt og peber.
Pil skalrejerne. Gem evt. 10-20 stk. til at pynte med.
Skær gulerødder, forårsløg og fennikel i små stykker. Fjern kernerne fra tomaterne og skær dem i små tern.
Tilsæt grøntsager og rejer til suppen, og bring den til kogepunktet. Tilsæt kørvel og ærter, og smag til med salt og peber.
Servér med brød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.