Fremgangsmetode

Udskriv

Mandlerne vendes med soya og bages i ovn 12 min. v/ 200°C og afkøles. Eller laves dagen i forvejen.

Fiskene overhældes med kogende bouillon og bages i en forvarmet ovn i ca. 30 min. v/ 100°C (Kernetemperatur på 55 - 65°C)

Champignon kvartes og ristes på en hed pande til de tager farve. Krydres med salt og peber. 
Kålene snittes fint og vendes med finthakket chili, knust hvidløg, fintrevet parmesanost, sød sennep, champignon og mandler.

Fiskene afkøles, brækkes i mindre stykker og blandes sammen med det marinerede kål, champignon og mandler.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.