Mandlerne vendes med soya og bages i ovn 12 min. v/ 200°C og afkøles. Eller laves dagen i forvejen.
Fiskene overhældes med kogende bouillon og bages i en forvarmet ovn i ca. 30 min. v/ 100°C (Kernetemperatur på 55 - 65°C)
Champignon kvartes og ristes på en hed pande til de tager farve. Krydres med salt og peber.
Kålene snittes fint og vendes med finthakket chili, knust hvidløg, fintrevet parmesanost, sød sennep, champignon og mandler.
Fiskene afkøles, brækkes i mindre stykker og blandes sammen med det marinerede kål, champignon og mandler.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.