Fremgangsmetode

Udskriv

Kylling

  1. Bland de tørrede ingredienser til marinaden og vend kyllingestykkerne i, lad dem trække i min. 1 time. Varm olien op.
  2. Pisk æg og mælk sammen. Hæld det over kyllingestykkerne. Tag kyllingestykkerne op og vend dem i pankoen. Friter dem med det samme ved 180°C ca. 3 min. Læg dem på affedtningspapir og drys med lidt salt.

 

Chipotle/hvidløgscreme

  1. Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.

 

Syltede agurker

  1. Skræl agurken med en tyndskræller ned til kernerne. Drys lidt salt over skrællerne og lad dem stå 1 time.
  2. Kog eddike og sukker op, tilsæt dild og hæld det over agurkerne. Lad dem trække på køl et par timer.

 

Anretning

  1. Tø brødene efter anvisning og grill dem på indersiden.
  2. Smør over- og underboller med chipotle/hvidløgscreme.
  3. Fordel babysalatblade på underbollerne.
  4. Anret med pankofriterede kyllingestykker.
  5. Læg syltede agurker på og læg overbollerne på.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Southern fried chicken

Marinade til kylling

Chipotle/hvidløgscreme

Syltede agurker

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.