Bland den friske koriander og mizuna bladene sammen.
Bland mayonnaisen sammen med limeskal og limesaft og smag til med salt og peber – mayo’en må gerne være lidt peberstærk.
Svits løg og chili af i lidt olie og tilsæt ananas og sukker. Vend det rundet til det begynder at karamellisere. Kom eddike i og kog det ind i ca. 2 minutter under omrøring. Tilsæt Jackfruit og varm det igennem under omrøring. Smag til med salt og peber. Lad det køle af.
Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.
Varm burgerbollerne ved 190°C i ovnen i 2-3 minutter.
Smør bollerne med limemayo, og læg koriander/mizuna på bunden.
Kom 2 gode skefulde jackfruit BBQ på og læg lågen på toppen.
Server burgeren lun med salsaen ved siden af – evt. i kokosskal.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.