Fremgangsmetode

Udskriv

BBQ edidke

Lækker til fritter, bacon eller salaten. Opskriften giver ca. 1/2 liter.

  1. Svits hvidløg, timian, rosmarin. Kom farin på og lad det smelte, tilsæt tomatpure og rør godt rundt.
  2. Hæld eddike på og giv det et hurtigt opkog. Hældes på glas og sættes på køl.

 

Mayo

Lækker mayo med bagt marvfedt, masser af smag og kraft fra oksemarv perfekt til sprøde saltede fritter eller bare som ekstra dip til burgeren.

  1. Pisk æggeblommer og eddike sammen til en tyk æggesnaps.
  2. Pisk halvdelen af olien langsomt i og tilsæt halvdelen af vandet under omrøring.
  3. Pisk marven i en spsk. ad gangen.
  4. Tilsæt det sidste olie. er den meget tyk røres lidt koldt vand i.
  5. Smages til med salt og peber.

 

Brunet smør-naise

  1. Pisk eddike og æggeblommer sammen og tilsæt olien langsomt. Kom en smule vand i, da den gerne må være til den tynde side.
  2. Blend æg og tilsæt brunet smør langsomt mens der blendes.
  3. Det hele røres forsigtigt sammen og stilles på køl.

 

Chipotlet-hvidløgscreme

  1. Det hele blandes sammen og smages til med salt og peber. Bland evt. kun halvdelen af chipotleten i fra start og smag til med resten.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

BBQ Eddike

Mayo

Brunet smør-naise med mayo

Chipotle-hvidløgscreme

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.