Fremgangsmetode

Udskriv

Glaseret panchetta med mynte

  1. Steg pancettaen til den begynder at blive gylden.
  2. Tilsæt sukker og rør godt rundt til sukkeret begynder at karamellisere
  3. Tilsæt vand og kog det ind til det hele er gyldent og vend den hakkede mynte i.
  4. Server med lidt BBQ eddike til.

 

Sprød paneret kartoffelmos/Tater tots

  1. Pisk kartofler, mælk, smør, salt og peber sammen til en ensartet masse. Der må gerne være mindre klumper i.
  2. Sæt på køl i 30 min. og rul derefter til små runde kugler på størrelse med kirsebær.
  3. Varm frituren op og pisk mælk og æg sammen. Vend dem først i blandingen og så i rasp.
  4. Fritér dem, til de er gyldne, læg dem på fedtpapir og drys med lidt salt.
  5. Servér dem som de er eller med revet ost og bacon.

 

Sprøde sweet potatos fritter

  1. Bland vand, salt og kartofler sammen, lad dem stå ved stuetemperatur i 2 timer.
  2. Hæld vandet fra og skyl dem rene for salt.
  3. Dup dem tørre og fritér dem i ca. 2-3 min, læg dem på affedtningspapir og drys med salt.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Glaseret panchetta med mynte

Tater tots - Sprød paneret kartoffelmos

Sprøde sweet potato "fritter"

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.