Fremgangsmetode

Udskriv

BBQ kylling
Bland alle ingredienser til BBQ sammen, vend det sammen med kyllingebrystfileterne og lad det trække i min. 1 time.

Steges på en varm pande ca. 4 min. på hver side. Skæres i 3 stykker på skrå.


Syltede rødløg
Kog eddike og sukker op og tilsæt løg. Koges i 1 min., hæld på patentglas, læg låg på og stil dem på køl.


Dijonmayo
Bland alle ingredienser sammen.

 

Anretning

  1. Tø brødene efter anvisning og rist bollerne i lidt smør på skærefladerne, inden burgerne samles.
  2. Smør over- og underboller med dijonmayo.
  3. Fordel salat og syltede rødløg på underbollerne.
  4. Anret med 3 kyllingestykker.
  5. Læg overbollerne på.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

BBQ Kylling

BBQ

Syltede rødløg

Dijonmayo

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.