Fremgangsmetode

Udskriv

Marinade

  1. Tilsæt muscovadosukker, sojasauce, riseddike, sesamolie, hvidløg, sesamfrø og chili til en gryde.
  2. Bring gryden i kog.
  3. Pisk majsstivelse og vand sammen.
  4. Tilsæt stivelsesblandingen til den kogende marinade og lad den tykne.
  5. Tag den af blusset.


Marinerede, stegte østershatte

  1. Steg østershattene i rigeligt olie. Gerne i store stykker, under pres fra f.eks en gryde med vand.
  2. Når de er gyldne på den ene side, vendes de og steges gyldne på den anden, stadig under pres.
  3. Fjern presset og fordel rigeligt med marinade på østershattene.
  4. Vend dem og lad marinaden karamellisere.
  5. Steg og fortsæt med at tilsætte marinade til de er glinsende og helt møre.
  6. Skær østershattene i skiver.


Sesam mayo

  1. Rør alle ingredienser sammen.


Lynsyltet grønt

  1. Brug en kartoffelskræller til at lave lange papirtynde strimler af agurk og gulerod.
  2. Vend grøntsagerne med limesaft, salt og peber.


Anretning

  1. Varm bollerne i ovnen efter anvisning.
  2. Smør sesam mayo på over- og underbolle.
  3. Fordel brøndkarsen på underbollen.
  4. Læg rigeligt med østershatte på.
  5. Top med drænet, lynsyltet grønt og læg topbollen på.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Koreansk inspireret marinade

Sesam mayo

Lynmarineret grønt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.