Fremgangsmetode

Udskriv

Hjemmelavet havtorn-mayo

Pisk æggeblommer sammen med sennep og eddike. Tilsæt olien lidt ad gangen og pisk indtil alt olie er optaget i blandingen. Smag mayoen til med blendet havtorn, akaciehonning, salt og peber.

Salturt-crumble

Bland citron, salturt og bacon sammen og steg det på en pande til det er sprødt. Det kan også bages i en ovn.

Hakkebøffer

Bland oksefarsen sammen med den revede Vesterhavsost og form 10 hakkebøffer ud af farsen. Steg bøfferne på en grilpande og drys dem med salt og peber.

Lav burgeren

Lun burgerbollerne efter anvisningen eller kør dem igennem en båndrister - en brødrister kan også bruges.

Smør bollerne med havtorn-mayo og læg cafésalaten på bunden. Læg hakkebøfferne ovenpå og slut af med salturt-crumble og låg. 

TIP! Servér Vesterhavs burgeren med glutenfri tilbehør (eks. mos, fritter, salat, rodfrugtchips eller lignende).

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Havtorn-mayo

Salturt-crumble

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.