Pisk æggeblommer sammen med sennep og eddike. Tilsæt olien lidt ad gangen og pisk indtil alt olie er optaget i blandingen. Smag mayoen til med blendet havtorn, akaciehonning, salt og peber.
Bland citron, salturt og bacon sammen og steg det på en pande til det er sprødt. Det kan også bages i en ovn.
Bland oksefarsen sammen med den revede Vesterhavsost og form 10 hakkebøffer ud af farsen. Steg bøfferne på en grilpande og drys dem med salt og peber.
Lun burgerbollerne efter anvisningen eller kør dem igennem en båndrister - en brødrister kan også bruges.
Smør bollerne med havtorn-mayo og læg cafésalaten på bunden. Læg hakkebøfferne ovenpå og slut af med salturt-crumble og låg.
TIP! Servér Vesterhavs burgeren med glutenfri tilbehør (eks. mos, fritter, salat, rodfrugtchips eller lignende).
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.