Fremgangsmetode

Udskriv

Grisekæber

  1. Rens kæberne for hinder og brun dem af ved høj varme i en gryde. Tilsæt krydderier og rør lidt rundt. Tilsæt rødvin og vand og kom låg på, skru ned på lav varme og lad det simre i 30 min.
  2. Tilsæt fløde og lad det koge ind og blive let karamelliseret.

 

Syltede rødløg

  1. Kog eddike og sukker op og tilsæt løg. Koges i 1 min., hæld på patentglas, læg låg på og stil dem på køl.

 

Ristede løg

  1. Bland mel og øl, vend det rundt med løgringene.
  2. Kom det i friture, til det har en gylden farve.

 

Dijonmayonnaise

  1. Pisk æggeblommer, eddike og sennep til ca. dobbelt størrelse, tilsæt olie lidt af gangen og smag til med salt og peber.

 

Anretning

  1. Tø brødene efter anvisning.
  2. Smør over- og underboller med dijonmayonnaise.
  3. Fordel salat på underbollerne.
  4. Anret med stykker af grisekæber.
  5. Fordel syltede rødløg og ristede løg ovenpå og læg overbollerne på.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Grisekæber

Syltede rødløg

Ristede løg

Dijonmayonnaise

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.