Pisk æggeblommer, eddike og salt sammen i 2 minutter. Tilsæt olien lidt ad gangen under omrøring. Lad mayoen trække på køl.
Skræl bagekartoflen og skær den i små tern ca. 0,5 cm. Bland salt og kartofler sammen i en skål. Hæld vand henover så det lige dækker og lad det så trække i 2 timer. Afdryp kartoffelternene og tør dem let. Fritér dem i varm olie eller sted dem på en pande til de er helt sprøde.Drys til sidst med salt eller andre krydderier efter ønske.
Smuldr rugbrødet og blend det med olie. Rist det på en pande eller i en varm ovn til det er sprødt.Drys med salt og peber.
Hæld løgskiverne over i patentglas. Kog vand og salt op en hurtig gang og hæld det over løgene.
NB! Sørg for at løgene er dækket helt - pres dem evt. lidt ned, så du er sikker på de er dækket til. Lad løgene hvilke i 8-10 dage ved 18-20°C. Stil dem herefter på køl.
Rist baconen af og lad det køle ned. Bland med karsen og drys det henover hotdoggen til allersidst.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.