Fremgangsmetode

Udskriv

Mayo

Pisk æggeblommer, eddike og salt sammen i 2 minutter. Tilsæt olien lidt ad gangen under omrøring. Lad mayoen trække på køl.

Ristede kartoffel chuncks

Skræl bagekartoflen og skær den i små tern ca. 0,5 cm. Bland salt og kartofler sammen i en skål. Hæld vand henover så det lige dækker og lad det så trække i 2 timer. Afdryp kartoffelternene og tør dem let. Fritér dem i varm olie eller sted dem på en pande til de er helt sprøde.Drys til sidst med salt eller andre krydderier efter ønske. 

Rugbrødscrumble

Smuldr rugbrødet og blend det med olie. Rist det på en pande eller i en varm ovn til det er sprødt.Drys med salt og peber. 

Fermenterede løg

Hæld løgskiverne over i patentglas. Kog vand og salt op en hurtig gang og hæld det over løgene.  
NB! Sørg for at løgene er dækket helt - pres dem evt. lidt ned, så du er sikker på de er dækket til. Lad løgene hvilke i 8-10 dage ved 18-20°C. Stil dem herefter på køl. 

Topping

Rist baconen af og lad det køle ned. Bland med karsen og drys det henover hotdoggen til allersidst. 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Mayo

Ristede kartoffel chuncks

Rugbrødscrumble

Fermenterede løg

Topping

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.