X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

En dessert er en dejlig afslutning på et godt måltid

Få gang i mersalget med en god mousse, panna cotta eller crème brûlée. Med Carte d’Or er det nemt at tilbyde flere dessertanretninger uden det store besvær i køkkenet. Og lønsomheden er i top!

Udover selve råvareomkostningerne ved at bruge Carte d’Or sammenlignet med at lave den selv, så sparer du også på både arbejdstid og strøm og det kan laves uden for rush hour. Samtidig opnår du den samme smag og konsistens hver gang – uden risiko for klumper.

Serien består af Chokolademousse, Créme brûlée og Panna Cotta, foruden en basismousse, en kagecreme og flydende karamel- eller chokoladetopping. Alt sammen udviklet til foodservice branchen, hvor smag og ingredienser skal være i orden.

Alle opskrifterne kan laves efter anvisning på pakken for en god, klassisk dessert, men kan også justeres efter din egen smag. Eksempelvis kan der tilsættes kardemomme eller kaffe i din créme brûlée, appelsinsaft, mint eller rom i din chokolademousse og du kan koge din panna cotta op med hvid chokolade og servere den med havtorn på toppen.

En nem klassiker er chokolademoussen, hvor granulatet blot skal piskes op med sødmælk og sættes på køl i to timer. Pynt evt. med friske bær og lidt saltet kakao-crumble inden servering. Så har du en hurtig, nem og god dessert, der kan tilberedes i forvejen og giver god indtjening.

Brug også chokolademousse i lag med kager, smør den i pandekager eller smag den til under piskningen med f.eks. vanilje, karamel, mokka, rom, appelsin, kanel eller lakrids.

En god sommerversion er også en rabarbertrifli med vanilje, fløde og sprød granola. Bag rabarber og rørsukker i ovnen i 20 minutter ved 170 grader og lad det køle af inden det kommes i bunden af en portionsstørrelse skål. Hæld den blandede creme brûlée masse over og sæt på køl i tre timer. Anret med let pisket fløde og sprød granola.


Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

29.08.2023

Få gang i dessertsalget med 10 tendenser, der trender lige nu!

Med disse spændende, søde og smagfulde trends vil du nemmere friste dine gæster til at afslutte midd

14.08.2023

En stærkere serie af 950 g frostrugbrød

Vores bagere har arbejdet på fem stærke optimerede opskrifter af vores 950 g frostrugbrød.

14.08.2023

Nyhed! Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag.

14.07.2023

Økologiske og glutenfri falafler

Når kikærter, persille, spidskommen og koriander mødes, sker der små mirakler for dine smagsløg.

06.07.2023

En dessert er en dejlig afslutning på et godt måltid

Få gang i mersalget med en god mousse, panna cotta eller crème brûlée. Med Carte d’Or er det nemt at

06.07.2023

Good Food Group sørger for sommerens must have

Ingen sommermenu uden klassikeren over dem alle - barbecue sauce.

04.07.2023

Glad kok = glade gæster

Deltag i konkurrencen om at vinde en lækker køkkenmaskine fra KitchenAid

23.06.2023

Nyhed! Pork burger med havsalt

Giv dine gæster en ny og spændende smagsoplevelse.

03.05.2023

Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød

Med nye opskrifter, bagehacks og et nyt online bagekursus vejleder vi til bedre økologisk bagværk