X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

En dessert er en dejlig afslutning på et godt måltid

Få gang i mersalget med en god mousse, panna cotta eller crème brûlée. Med Carte d’Or er det nemt at tilbyde flere dessertanretninger uden det store besvær i køkkenet. Og lønsomheden er i top!

Udover selve råvareomkostningerne ved at bruge Carte d’Or sammenlignet med at lave den selv, så sparer du også på både arbejdstid og strøm og det kan laves uden for rush hour. Samtidig opnår du den samme smag og konsistens hver gang – uden risiko for klumper.

Serien består af Chokolademousse, Créme brûlée og Panna Cotta, foruden en basismousse, en kagecreme og flydende karamel- eller chokoladetopping. Alt sammen udviklet til foodservice branchen, hvor smag og ingredienser skal være i orden.

Alle opskrifterne kan laves efter anvisning på pakken for en god, klassisk dessert, men kan også justeres efter din egen smag. Eksempelvis kan der tilsættes kardemomme eller kaffe i din créme brûlée, appelsinsaft, mint eller rom i din chokolademousse og du kan koge din panna cotta op med hvid chokolade og servere den med havtorn på toppen.

En nem klassiker er chokolademoussen, hvor granulatet blot skal piskes op med sødmælk og sættes på køl i to timer. Pynt evt. med friske bær og lidt saltet kakao-crumble inden servering. Så har du en hurtig, nem og god dessert, der kan tilberedes i forvejen og giver god indtjening.

Brug også chokolademousse i lag med kager, smør den i pandekager eller smag den til under piskningen med f.eks. vanilje, karamel, mokka, rom, appelsin, kanel eller lakrids.

En god sommerversion er også en rabarbertrifli med vanilje, fløde og sprød granola. Bag rabarber og rørsukker i ovnen i 20 minutter ved 170 grader og lad det køle af inden det kommes i bunden af en portionsstørrelse skål. Hæld den blandede creme brûlée masse over og sæt på køl i tre timer. Anret med let pisket fløde og sprød granola.


Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.