X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Nyhed! Vegansk pepperoni

Har du manglet et reelt, vegansk topping-alternativ til din pizza, focaccia eller panini? Så er der godt nyt! The Vegetarian Butcher lancerer endelig en plantebaseret pepperoni i Danmark. Produktet har tidligere været forhandlet fra global side til Dominos, men er nu blevet åbnet op for et bredt salg i en forbedret udgave. Skiverne er blevet en anelse tykkere (nu 2 mm), så de ikke knækker og forbliver saftige selv under hård varme.


NoPepperoni er 100% plantebaseret, lavet på soja og har en krydret og let røget smag. Produktet er en frostvare, produceret i Sverige, og kan anvendes direkte fra frost og tilberedes på pizza, panini osv. i ovnen eller paninijern.


En kasse indeholder 3 kg NoPepperoni slices (cirka 1032 skriver i alt), men er pakket i seks bakker a 500 gram (ca. 172 skiver). Så kan man tage en enkelt begge op fra frost ad gangen.


The Vegetarian Butcher er kendetegnet ved plantebaserede versioner af kødklassikere, hvor selv kødelskere ikke går på kompromis med smag og tekstur. Produkterne er ikke for dig, der ikke kan lide smagen af kød. Det er for dig, der elsker kød! Et ideelt produkt til fleksitarer, de kødfrie dage i kantinen eller dig, der bare gerne vil skære ned på kødforbruget.


PIZZA MED THE VEGETARIAN BUTCHER NOPEPPERONI

10 pizzabunde

1400 g mozzarella i tern

Frisk basilikum

2000 g tomatsauce

1000 g The Vegetarian Butcher NoPepperoni Slices

Tomatsauce

1800 g Knorr Tomatino

75 g olivenolie

7,5 g Knorr Bouquet all’italiana krydderpasta

7,5 g Knorr Basilikum krydderpasta

1 g sort peber

15 g salt

Rør alle ingredienserne sammen. Lad blandingen stå mindst en time før servering.


Sådan gør du

1. Forvarm ovnen til 250 grader.

2. Fordel tomatsauce på en stuetempereret pizzabund.

3. Læg 140 g mozzarella og NoPepperoni slices på pizzabunden.

4. Bag pizzaerne i 3 minutter. Drej pizzaen en halv omgang efter 1,5 minut.

5. Tag pizzaen ud, og pynt med basilikumblade.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

NYT FJERKRÆPÅLÆG FRA DELITASTE

Prøv vores 3 nye fjerkræpølser i skiver.

03.07.2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad