Fremgangsmetode

Udskriv
  1. Anret med pisket fløde og sprød granola (færdigkøbt eller hjemmelavet - se Crème Brûlée base).
  2. Kom det i bunden af en passende portionsstørrelse skål og hæld creme brûlée massen over. Sæt på køl i ca. 3 timer.
  3. Mix det let og lad det køle af.
  4. Bag det ovnen ved 170 grader i ca. 20 min.
  5. Drys 500 g. frosne (eller friske), snittede rabarber med 150 g. rørsukker.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.