X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer en nye serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med galiciske kastanjer.​​​​​​​

Til dit særlige tapasbord eller når mere smag og selektiv kvalitet skal på bordet, tilbyder vi her fem nye udsøgte produkter af høj kvalitet. To sticks og to salamier med naturlig eller chorizo samt en modnet serrano skinke modnet. Opskriften bag det unikke ved disse produkter ligger i grisenes opvækst og fodring samt valg af racer.

Udvalgt svineracer for at lette fedtinfiltration

Takket være denne fedtinfiltration er Selecta-kød saftigere, smagfuldt og mere marmoreret, hvilket giver en mere intens smag og en mere mør og saftig konsistens.


Traditionel avl med høj dyrevelfærd

Grisene i Selecta-serien opdrættes i Galicien med al den omhu og opmærksomhed, som Corens landmænd yder, i fredelige og naturlige omgivelser - hvor de har berigelse- og helt fri for stress, hvilket gavner det endelige produkt fra Galicia.


Fodring baseret på galiciske kastanjer

Grisene nyder godt af et helt naturligt foder baseret på galiciske kastanjer, ligesom det bringer traditionen fra Galicien tilbage.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Stryhns
Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
46300740
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

NYT FJERKRÆPÅLÆG FRA DELITASTE

Prøv vores 3 nye fjerkræpølser i skiver.

03.07.2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad