Fremgangsmetode

Udskriv

Basen

Carte d’Or dessertgranulat er en nem og effektiv måde at lave desserter til mange. Ved at lave det i forvejen undgår du også det ekstra arbejdspres i de travle perioder.

 

TIP

Tilsæt 2 liter kold piskefløde og udportioner.
Stil på køl i ca. 3 timer inden pyntning og servering.

Kog sødmælk op og tilsæt Creme Brûlèe granulat under piskning. Kog det op i 15 sekunder og fjern fra blusset.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.