GOURMET PØLSEBRØD TILSAT SURDEJ, som giver et strejf af noget, man ikke helt kan beskrive, men som giver karakter til det færdige bagværk. Dekoreres med sort og hvid sesam for et eksklusivt look.
Ca. 68 stk.
Hæld alle ingredienserne i æltekar el. rørekedel med drejekrog på nær smør.
Dejtemperatur: 25-26°C
Æltetid: 6 min. langsomt + 5 min. hurtigt (tilsæt smør).
Dejvægt: 60 g.
Liggetid: 20 min.
Opslåning: Formes som boller og trilles ud til 15 cm længde og 6 cm i brede pensles med vand, vendes i en blanding med lige dele sesam og sort sesam. Ønskes pølsebrødet en smule bredere, trykkes de let efter 15 min.
Dekoration: Blanding af alm. og sort sesam.
Hævetid: Ca. 45-50 min.
Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: Indsættes ved 210-230°C. Gastroovn: Indsættes ved 190-210°C.
Bagetid (vejl.): 8 min.
Form dine pølsebrød en smule bredere og brug dem som et alternativ til det klassiske sandwichbrød. Skær et hul i toppen og afpynt med skaldyrssalat og frisk salat.
Skab et gourmetagtigt look ved at pynte dine pølsebrød med en blanding af klassiskesesam og sort sesam.
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi | 1263 kJ / 302 kcal |
Fedt | 8,9 g |
- mættede fedtsyrer | 4,7 g |
Kulhydrat | 45,1 g |
- heraf sukkerarter | 5,2 g |
Kostfibre | 2,4 g |
Protein | 8,7 g |
Salt | 1,13 g |
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.