Fremgangsmetode

Udskriv

Mildt, børne- og ældrevenligt rugbrød uden kerner, som er let sødet med brun farin og sirupsmalt. Bagt på helblandingen Økologisk Rugmild 100/0

Antal

Ca. 20 rugbrød

Fremgangsmåde

Alle ingredienser hældes i æltekaret/røremaskinen og æltes/røres med spartel ved langsom hastighed.

Dejtemperatur: 28 – 30°C. 

Æltetid: 15 min. langsomt. 

Liggetid: 30 min. i kedlen/æltekarret. Derefter køres 1 min. ved langsom hastighed inden afvejning. 

Dejvægt: 1.100 g. 

Form: Aluform 75165. 

Dekoration: Drysses evt. med melblanding og markeres med skrabelærred i harlekinmønster. 

Hævetid: 40-45 min. 

Bagetemperatur (vejl.): 
Bageriovn: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning. 
Gastroovn: 230°C, faldende til 170°C. Damp ved indsætning. 

Bagetid (vejl.): 50-55 min. De sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96°C). 
 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Opskrift

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.