Mildt, børne- og ældrevenligt rugbrød uden kerner, som er let sødet med brun farin og sirupsmalt. Bagt på helblandingen Økologisk Rugmild 100/0
Ca. 20 rugbrød
Alle ingredienser hældes i æltekaret/røremaskinen og æltes/røres med spartel ved langsom hastighed.
Dejtemperatur: 28 – 30°C.
Æltetid: 15 min. langsomt.
Liggetid: 30 min. i kedlen/æltekarret. Derefter køres 1 min. ved langsom hastighed inden afvejning.
Dejvægt: 1.100 g.
Form: Aluform 75165.
Dekoration: Drysses evt. med melblanding og markeres med skrabelærred i harlekinmønster.
Hævetid: 40-45 min.
Bagetemperatur (vejl.):
Bageriovn: 250°C, faldende til 180°C. Damp ved indsætning.
Gastroovn: 230°C, faldende til 170°C. Damp ved indsætning.
Bagetid (vejl.): 50-55 min. De sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96°C).
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.