Fremgangsmetode

Udskriv

Kernerigt rugbrød med ekstra store kerner – indeholder puffede durumhvedekerner for god saftighed og dejligt rustikt bid i rugbrødet. Holder sig frisk længe og har god holdbarhed.

Dejtemperatur: 28-30°C.

Hviletid: 30 min.

Dejvægt: 1.300 g.

Form: 10 x 10 x 30 form (3 l.).

Opslåning: Vejes direkte i formen.

Dekoration: Drysses med havregryn.

Hævetid: 50 min. (vejledende).

Bagetemperatur: Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp (vejledende).

Bagetid: 50 min (kernetemp. på 94°C) (vejledende).

Tip: Brug din rugbrødshelblanding til at lave lækre og smagfulde rugsnacks med forskellig fyld og pynt.

 

Næringsindhold

PR. 100 G BRØD:

Energi: 1066 kJ/255 kcal

Fedt: 8,2 g

- mættede fedtsyrer: 0,9 g

Kulhydrat: 32,7 g

- heraf sukkerarter: 2,1 g

Kostfibre: 7,2 g

Protein: 8,6 g

Salt: 1,37 g

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Opskrift på 16 rugbrød

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.