Fremgangsmetode

Udskriv

GRIB IDÉEN – GØR DIT RUGBRØD LOKALT

“Støt lokalt” er på kort tid blevet en megatrend. Forbrugerne elsker at gøre en god gerning – særligt, når det gælder deres eget lokalområde, men også deres eget land. Ved at kombinere danske råvarer med lokale ingredienser ser vi muligheden for, at du kan skabe positiv opmærksomhed og øget salg i din butik. 

Ligger dit bageri f.eks. på Fanø, kan du tilsætte øl fra Fanø Bryghus til dit Rug Gourmet og kalde brødet Fanø Gourmet etc. Husk at fortælle den gode historie til dine kunder.

Dejtemperatur: 28-30°C.

Hviletid: 30 min.

Dejvægt: 1.300 g.

Form:  10 x 10 x 30 form (3 l.).

Opslåning: Vejes direkte i formen.

Dekoration: Drysses med havregryn (8110925).

Hævetid: 50 min. (vejledende).

Bagetemperatur: Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp (vejledende).

Bagetid: 50 min. (vejledende).

Tip: Brug din rugbrødshelblanding til at lave lækre og smagfulde rugsnacks med forskellig fyld og pynt.

 

Næringsindhold

PR. 100 G BRØD:

Energi: 1087 kJ/260 kcal

Fedt: 8,2 g

- mættede fedtsyrer: 0,9 g

Kulhydrat: 33,1 g

- heraf sukkerarter: 2,5 g

Kostfibre: 7,2 g

Protein: 8,7 g

Salt: 1,37 g

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Opskrift på 16 rugbrød

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.