Fremgangsmetode

Udskriv

GOURMET BURGERBOLLER TILSAT SURDEJ, som giver et strejf af noget, man ikke helt kan beskrive, men som giver karakter til det færdige bagværk. Dekoreres med sort og hvid sesam for et eksklusivt look.

Antal

Ca. 45 stk.

Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienserne i æltekar el. rørekedel med drejekrog på nær smør.
 

Dejtemperatur: 25-26°C

Æltetid: 6 min. langsomt + 5 min. hurtigt (tilsæt smør).

Dejvægt: 90 g.

Liggetid: 20 min.

Opslåning: Formes som boller og trilles ud til 15 cm længde og 6 cm i brede pensles med vand, vendes i en blanding med lige dele sesam og sort sesam. Ønskes pølsebrødet en smule bredere, trykkes de let efter 15 min.

Dekoration: Blanding af alm. og sort sesam.

Hævetid: Ca. 45-50 min.

Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: Indsættes ved 210-230°C. Gastroovn: Indsættes ved 190-210°C.

Bagetid (vejl.): 10 min.

Tip

Skab et gourmetagtigt look ved at pynte dine pølsebrød med en blanding af klassiskesesam og sort sesam.

Næringsindhold

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.