Fremgangsmetode

Udskriv

Blødt og saftigt rugbrød med en moderat mængde kerner, der har en lang friskholdning og holdbarhed, som kunderne efterspørger. Yderst velegnet som grunddej ved tilsætning af gulerod.

Dejtemperatur: 28-30°C.

Æltetid: 20 min. langsomt.

Hviletid: 30 min.

Dejvægt: 1.100 g.

Form: Aluform: 76230.

Opslåning: Dejen vejes direkte i formen eller formes til brød.

Dekoration: Drysses/vendes i en blanding af lige delt havregryn og blå birkes.

Rasketid: 50 min. (vejledende).

Bagetemperatur (vejledende):  Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp (vejledende).

Bagetid: 50 min. (kernetemp. på 94°C).

Næringsindhold

PR. 100 G BRØD:

Energi: 783 kJ/187 kcal

Fedt: 2,6 g

- mættede fedtsyrer: 0,4 g

Kulhydrat: 32,2 g

- heraf sukkerarter: 2,6 g

Kostfibre: 5,9 g

Protein: 5,4 g

Salt: 1,59 g

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Opskrift på 22-24 rugbrød

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.