Blødt og saftigt rugbrød med en moderat mængde kerner, der har en lang friskholdning og holdbarhed, som kunderne efterspørger. Yderst velegnet som grunddej ved tilsætning af gulerod.
Dejtemperatur: 28-30°C.
Æltetid: 20 min. langsomt.
Hviletid: 30 min.
Dejvægt: 1.100 g.
Form: Aluform: 76230.
Opslåning: Dejen vejes direkte i formen eller formes til brød.
Dekoration: Drysses/vendes i en blanding af lige delt havregryn og blå birkes.
Rasketid: 50 min. (vejledende).
Bagetemperatur (vejledende): Indsættes ved 250°C faldende til 180°C med damp (vejledende).
Bagetid: 50 min. (kernetemp. på 94°C).
Energi: 783 kJ/187 kcal
Fedt: 2,6 g
- mættede fedtsyrer: 0,4 g
Kulhydrat: 32,2 g
- heraf sukkerarter: 2,6 g
Kostfibre: 5,9 g
Protein: 5,4 g
Salt: 1,59 g
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.