Fremgangsmetode

Udskriv

Økologiske mini pizzaer bagt på grundopskriften Pane Piatto. Mini frokost pizza - perfekt som to-go.

Antal

Ca. 77 stk.

Fremgangsmetode

Hæld alle ingredienser i æltekar el. rørekedel med dejkrog, på nær 800 g vand og 150 g salt.
 

Dejtemperatur: 25-27°C.

Æltetid: 5 min. langsomt + 5 min. hurtigt (tilsæt 800 g. vand imens) + 5 min. hurtigt (tilsæt 150 g. salt de sidste 2 min. af æltetiden).

Liggetid: 45 min. i kasse, og dejen får en foldning og står 45 min. mere. Kasse, vejes af og formes som små brød vendt Øko Durum Fine, plade drysses med Øko Durum Fine, og de sættes med 6 stk pr. plade, og hviler 135 min. under stikvognspose.

Dejvægt: 120 g.

Form: Efter endt liggetid hældes dejen ud på et olieret bord. Dejen vejes af og formes som 8 små boller vendt i Øko Durum Fine. Sæt efterfølgende på en plade drysset med Øko Durum Fine og lad hvile i 60 min. under stikvognspose.

Hævetid: 30 min derefter afpyntes med ønskede topping.

Bagetemperatur (vejl.): Bageriovn: Indsættes ved 260°C uden damp. Gastroovn: Indsættes ved 230°C uden damp.

Bagetid (vejl.): 10-12 min.

Tip

Kan koldhæves ved at forme dejen dagen i forvejen. Undlad hviletid og lad stå tildækket på køl til næste dag. Tag ud af køl, lad hæve i 30 min. og afpynt. Afbages som beskrevet i opskriften.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.